Over Stael

Stael is ontbijt,

Stael is lunch,

Stael is later.

 

Op (bijna) elk moment van de dag kunt u bij Stael terecht. Vanaf 8 uur ’s ochtends tot 19 uur 's avonds zijn wij geopend voor ontbijt, lunch en later. 

 

Stael bevindt zich in de oudste winkelstraat van Utrecht, de Twijnstraat. Gelegen in het Museumkwartier ligt het historische pand, dat voorheen in gebruik was als smederij. De oude houten balken in plafond vormen een harmonieus geheel met de stoere inrichting. Versleten vloerkleden op grond, een meterslange muurschildering, warme kleuren en gezellige zithoekjes.

 

High tea met een grote groep, rustig werken in je eentje, even wat drinken met de kinderen erbij of een hapje eten? Geen probleem, iedereen is welkom bij ons! We hebben een speelhoek voor de kleintjes, gratis internet, de krant, een heerlijk lange leestafel en een open haard.

 

U kunt bij ons online alleen voor een high tea reserveren. De high tea wordt geserveerd van 14-15.30 of van 16 - 17.30.

Voor lunch nemen wij alleen telefonisch reserveringen aan vanaf 4 personen.

030-8780723


High tea reserverenSector 3 is verhuisd

Sector 3 is één deur opgeschoven naar Twijnstraat 7. Hier kun je terecht voor versgebakken broden, heerlijke taarten, diverse chocolade, losse thee, handgemaakte bonbons en de beste macarons van Utrecht.

Reserveren

U kunt bij ons alleen voor een high tea reserveren. De high tea wordt geserveerd om 14 uur of om 16 uur.

Voor lunch nemen wij alleen telefonisch reserveringen aan vanaf 4 personen. Bij grote drukte kan het voorkomen dat wij de telefoon niet meteen op kunnen nemen.

030-8780723

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden